Toyota Autotalot Oy Toyota Tammer-Auto

Toyota Autotalot Oy kuuluu Toyota-yhtiöihin ja on Toyotan maahantuonnin omistama autotalo.
 

Haluamme asettaa asiakkaan joka tilanteessa ykköseksi - periaatetta noudatetaan Toyotan kaikissa toiminnoissa autojen valmistuksesta asiakaspalveluun. Kehitämme toimintojamme kaiken aikaa motivoituneen henkilöstömme avulla. Tunnistamme vastuumme myös ympäristöstä ja yhteiskunnallisesta roolistamme. Tarkka laatuohjeistettu toimintamme tarjoaa sinulle autoilun laatua ja edistyksellistä palvelua jokaisella osa-alueella täyden palvelun autoliikkeessämme. Merkkiedustuksenamme on Toyota ja Lexus.

Toyota Tammer-Auto on täyden palvelun autoliike jossa sinua palvelee yli 90 alan ammattilaista. Liikkeemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Tampereen keskustan eteläpuolella Hatanpäällä. Toinen toimipisteemme sijaitsee Ylöjärven Elovainiolla aivan Kauppakeskus Elon vieressä. Elovainiolta löydät huolto- sekä varaosapalvelut. Tervetuloa tutustumaan liikkeisiimme ja toteuttamaan autohaaveesi!

Laskutusohje

Käytössämme on osto- ja kululaskujen sähköinen käsittely. Tämän seurauksena vastaanotamme laskunne mieluiten verkkolaskuna.

Laskutusohje

Toyota Autotalot Oy:lle Suomen vahvimmat -sertifikaatti 2019

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Toyota Autotalot Oy:lle Suomen Vahvimmat -sertifikaatin vuodelle 2019.

Toyota Autotalot Oy on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

 

Mahdolliset riitatilanteet

Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (http://www.kuluttajariita.fi/) ratkaistavaksi. Kuluttujariitalautakunta voi jättää asian käsittelemättä, mikäli kuluttaja ei ole ensin ollut yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (http://www.kuluttajaneuvonta.fi/).