Toyota Autotalot Oy Toyota Tammer-Auto

 

Toyota Autotalot Oy kuuluu Toyota-yhtiöihin ja on Toyotan maahantuonnin omistama autotalo.
 

Toyota Autotalot Oy Toyota Tammer-Auto on lähes 80 vuotta Tampereen alueella toiminut autokaupan ja -palveluiden jälleenmyyjä. Edustamme ja myymme uusia Toyota- ja Lexus -autoja sekä valikoituja käytettyjä autoja. Automyynnin lisäksi tarjoamme kattavat pikahuolto-, huoltokorjaamo-, varaosa- ja korikorjauspalvelut sekä Toyota Rent autonvuokrauspalvelut. Kauttamme saat myös Kinto Flex kuukausitilausautot.

Tällä hetkellä Tammer-Autossa työskentelee lähes sata alan ammattilaista. Hatanpään toimipisteen lisäksi Tammer-Autolla on huoltokorjaamo Ylöjärven Elovainiolla. Lempäälässä toimii Toyota Approved -käytettyjen autojen liike, jossa toimii myös valtuutettu huoltokorjaamo.

Haluamme asettaa asiakkaan joka tilanteessa ykköseksi - periaatetta noudatetaan Toyotan kaikissa toiminnoissa autojen valmistuksesta asiakaspalveluun. Kehitämme toimintojamme kaiken aikaa motivoituneen henkilöstömme avulla. Tunnistamme vastuumme myös ympäristöstä ja yhteiskunnallisesta roolistamme. Tarkka laatuohjeistettu toimintamme tarjoaa sinulle autoilun laatua ja edistyksellistä palvelua jokaisella osa-alueella täyden palvelun autoliikkeessämme.

Tervetuloa tutustumaan liikkeisiimme ja toteuttamaan autohaaveesi!

Laskutusohje  (uusi osoite 1.4.2022 alkaen)

Käytössämme on osto- ja kululaskujen sähköinen käsittely. Tämän seurauksena vastaanotamme laskunne mieluiten verkkolaskuna.

Laskutusohje

Toyota Autotalot Oy:lle Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatti jälleen vuonna 2024

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Toyota Autotalot Oy:lle Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatin vuodelle 2024.

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Mahdolliset riitatilanteet

Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (http://www.kuluttajariita.fi/) ratkaistavaksi. Kuluttujariitalautakunta voi jättää asian käsittelemättä, mikäli kuluttaja ei ole ensin ollut yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (http://www.kuluttajaneuvonta.fi/).