Toyota Autotalot Oy Toyota Tammer-Auto

Toyota Autotalot Oy kuuluu Toyota-yhtiöihin ja on Toyotan maahantuonnin omistama autotalo.
 

Toyota Autotalot Oy Toyota Tammer-Auto on 75 vuotta Tampereen alueella toiminut autokaupan ja -palveluiden jälleenmyyjä. Edustamme ja myymme uusia Toyota- ja Lexus -autoja sekä valikoituja käytettyjä autoja. Automyynnin lisäksi tarjoamme kattavat pikahuolto-, huoltokorjaamo-, varaosa- ja korikorjauspalvelut sekä Toyota Rent autonvuokrauspalvelut.

Tällä hetkellä Tammer-Autossa työskentelee lähes sata alan ammattilaista. Hatanpään toimipisteen lisäksi Tammer-Autolla on huoltokorjaamo myös Ylöjärven Elovainiolla.

Haluamme asettaa asiakkaan joka tilanteessa ykköseksi - periaatetta noudatetaan Toyotan kaikissa toiminnoissa autojen valmistuksesta asiakaspalveluun. Kehitämme toimintojamme kaiken aikaa motivoituneen henkilöstömme avulla. Tunnistamme vastuumme myös ympäristöstä ja yhteiskunnallisesta roolistamme. Tarkka laatuohjeistettu toimintamme tarjoaa sinulle autoilun laatua ja edistyksellistä palvelua jokaisella osa-alueella täyden palvelun autoliikkeessämme.

Tervetuloa tutustumaan liikkeisiimme ja toteuttamaan autohaaveesi!

Juhlavuosi

Tammer-Auton perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 75-vuotta. Tervetuloa viettämään juhlavuotta kanssamme!

Historiamme vaiheita tiivistettynä:

  • Korpivaara Oy:n tytäryhtiö Tammer-Auto Oy perustettiin vuonna 1945. Tässä vaiheessa Tammer-Autossa myytiin Ferguson traktoreita. Ensimmäinen myymälä oli Sorin aukiolla entisessä Shellin huoltoaseman tiloissa. Tätä rakennusta sanottiin aikanaan Itäiseksi linja-autoasemaksi.
  • 50-luvulla Tammer-Autossa myytiin jo lukuisia automerkkejä. Ensimmäinen Toyota tuli Tammer-Auton edustukseen vuonna 1964.
  • 1987 liikkeemme avasi ovensa nykyisellä paikallaan Hatanpään valtatie 38:ssa
  • Vuodesta 1995 lähtien Toyota Tammer-Auto on kuulunut Toyota yhtiöihin ja on Toyotan maahantuonnin omistama autotalo
  • Elovainion toimipiste avattiin 9.3.2011.
  • Tammer-Auton vaihtoauto-laajennuksen avajaisia juhlittiin syyskuussa 2018.

Laskutusohje

Käytössämme on osto- ja kululaskujen sähköinen käsittely. Tämän seurauksena vastaanotamme laskunne mieluiten verkkolaskuna.

Laskutusohje

Toyota Autotalot Oy:lle Suomen vahvimmat -sertifikaatti 2020

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Toyota Autotalot Oy:lle Suomen Vahvimmat -sertifikaatin vuodelle 2020.

Toyota Autotalot Oy on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Mahdolliset riitatilanteet

Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (http://www.kuluttajariita.fi/) ratkaistavaksi. Kuluttujariitalautakunta voi jättää asian käsittelemättä, mikäli kuluttaja ei ole ensin ollut yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (http://www.kuluttajaneuvonta.fi/).