Sinä päätät kuka Toyotasi korjaa

Tiesithän, että sinulla on oikeus korjauspaikan valintaan? Kun kolahtaa, ole suoraan yhteydessä Tammer-Autoon. Toyota-merkkiliike on paras vaihtoehto Toyotasi korjaamiseen – meillä on viimeisin ja varmin osaaminen Toyotasi huoltamisesta.

Raimo

"En aina kolaroi autoani parkkipaikalla, mutta kun kolaroin, vien sen Tammer-Autoon." Raimo on ajanut Toyotalla vuodesta 1980 saakka. Nyt käytössä on Lexus. Kun Raimon Lexus sai pienen kolhun parkkipaikalla, Tammer-Autossa vaihdettiin puskuri joutuisasti.

Miika

"En aina korjauta autoani liikkeessä, mutta kun korjautan, ajan suoraan Tammer-Autoon." Miika tykkää luotettavista autoista. Hän on ajanut Toyotalla jo vuosikaudet. Pienet korjaukset Miika tekee itse, mutta jos autoon tulisi jotain turvallisuuteen liittyvää korjattavaa, suunta olisi Tammer-Auto.

Jeanette

"En aina kaipaa neuvoja vahinkoasioissa, mutta kun kaipaan, saan neuvoja Tammer-Autosta." Jeanette on hyvä ja huolellinen kuski. Mikäli hän kuitenkin joskus kolaroisi hybridi-Yariksensa, hän ottaisi ensimmäisenä yhteyttä Tammer-Autoon.

Sirkku

"En aina tarvitse autokorjaamoa, mutta kun tarvitsen, valintani on Tammer-Auto." Sirkku arvostaa huoltovapaata ajoa ja ajelee Yariksellaan viikoittain viiden lapsenlapsensa luo. Mikäli sattuisi kolari, hän tietäisi mitä tehdä – viedä auto suoraa päätä Tammer-Autoon.

Tammer-Autossa Toyota tunnetaan läpikotaisin

Atso Sairanen

Tammer-Auton korikorjaamon esimies Atso Sairanen valvoo yksikköään ja huolehtii asiakkaiden asioista.

Jouni Ahvenlammi

Jouni Ahvenlammi on Tammer-Auton monilahjakkuus: hän työskentelee sekä korikorjaamon että automaalaamon puolella.

Tapio Koivula

Tapio Koivulan työnkuvaan korimekaanikkona Tammer-Autolla kuuluvat kaikki kolarityöt, kuten täyden palvelun autotalossa pitääkin.

Kimmo Keskinen

Automaalari Kimmo Keskinen jatkaa työssään siitä, mihin korikorjaus jää.