Sinä päätät kuka Toyotasi korjaa

 

Tiesithän, että sinulla on oikeus korjauspaikan valintaan? Kun kolahtaa, ole suoraan yhteydessä Tammer-Autoon. Olitpa maksajana sinä tai vakuutusyhtiö, kunnostuksen tai korikorjauksen laadusta ei kannata tinkiä. Nykyaikaisten autojen turvarakenteet ja takuuehdot edellyttävät, että kunnostus ja korityöt tehdään ammattitaidolla ja oikeilla välineillä. Meiltä saa korjauksen lisäksi muut tarpeelliset palvelut. Autamme vahinkoilmoituksen tekemisessä eikä vuokra-autoa tarvitse lähteä hakemaan muualta. Vahingon sattuessa on perusteltua tuoda auto Toyota-korikorjaamon ammattilaisille:

  • Toyotaan erikoistuneet mekaanikot ja maalarit
  • Korikorjaamon työnjohdon vankka ammattitaito, kokemus ja vakuutusyhtiötuntemus
  • Paras tietotaito ja jatkuva koulutus
  • Tehtaan hyväksymät mittalaitteet
  • Oikeat työvälineet
  • Aidot Toyota-varaosat ja -koriosat, joilla kattava takuu

Ottaessasi auton uudelleen käyttöösi voit olla varma, että se on palautettu alkuperäiseen kuntoon ja että se on taas turvallinen.

 

Raimo

"En aina kolaroi autoani parkkipaikalla, mutta kun kolaroin, vien sen Tammer-Autoon." Raimo on ajanut Toyotalla vuodesta 1980 saakka. Nyt käytössä on Lexus. Kun Raimon Lexus sai pienen kolhun parkkipaikalla, Tammer-Autossa vaihdettiin puskuri joutuisasti.

Miika

"En aina korjauta autoani liikkeessä, mutta kun korjautan, ajan suoraan Tammer-Autoon." Miika tykkää luotettavista autoista. Hän on ajanut Toyotalla jo vuosikaudet. Pienet korjaukset Miika tekee itse, mutta jos autoon tulisi jotain turvallisuuteen liittyvää korjattavaa, suunta olisi Tammer-Auto.

Jeanette

"En aina kaipaa neuvoja vahinkoasioissa, mutta kun kaipaan, saan neuvoja Tammer-Autosta." Jeanette on hyvä ja huolellinen kuski. Mikäli hän kuitenkin joskus kolaroisi hybridi-Yariksensa, hän ottaisi ensimmäisenä yhteyttä Tammer-Autoon.

Sirkku

"En aina tarvitse autokorjaamoa, mutta kun tarvitsen, valintani on Tammer-Auto." Sirkku arvostaa huoltovapaata ajoa ja ajelee Yariksellaan viikoittain viiden lapsenlapsensa luo. Mikäli sattuisi kolari, hän tietäisi mitä tehdä – viedä auto suoraa päätä Tammer-Autoon.

Tammer-Autossa Toyota tunnetaan läpikotaisin

Atso Sairanen

Tammer-Auton korikorjaamon esimies Atso Sairanen valvoo yksikköään ja huolehtii asiakkaiden asioista.

Jouni Ahvenlammi

Jouni Ahvenlammi on Tammer-Auton monilahjakkuus: hän työskentelee sekä korikorjaamon että automaalaamon puolella.

Kimmo Keskinen

Automaalari Kimmo Keskinen jatkaa työssään siitä, mihin korikorjaus jää.