Hyödynnä Hiluxin varustekampanja

Rajattuun erään Hilux-malleja talvirenkaat kevytmetallivantein ja lavan suojapohja hintaan 690 €.

Auton suojaaminen kannattaa aina. Täydellisesti istuva lavasuoja suojaa lavan pohjaa, sivuja ja perälautaa iskuilta. Hiluxin tyylin viimeistelee talvirenkaat 17" kevytmetallivanteilla. Nämä varusteet hintaan 690 €.

Hilux on elementissään niin työ- kuin vapaa-ajan ajossa, jopa kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Minne matkasi viekään tämä lava-autojen valtias kuljettaa sinut perille. Sen tehokkailla ja kestävillä moottoreilla, sekä 3,5 tonnin vetokyvyllä se pystyy mihin vaan.

Oli projektin luonne mikä hyvänsä, Hiluxilla on tarjota korimalli jokaiseen tarpeeseen. Extra Cab -mallissa pitkä lava mahdollistaa suuren tavarankuljetuskapasiteetin ja Double Cab -mallissa on sen sijaan riittävästi tilaa isommallekin ryhmälle. Molemmissa malleissa matkustamo on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimmat hyvät tilat kaikille matkustajille.

 

Tutustu Hiluxiin   Varaa koeajo

Erikoisratkaisut

Hilux taipuu moneen käyttöön jo sellaisenaan, mutta välillä ammattilaistarpeet vaativat erikoisratkaisuja. Me ymmärrämme tämän hyvin – siksi tarjoammekin kattavasti erilaisia räätälöityjä ratkaisuja. Erikoisratkaisut toimitamme avaimet käteen -periaatteella.

 

Lue lisää erikoisratkaisuista

*Voimassa rajoitettuun erään Hilux-malleja. Kampanjahinta voimassa uusiin asiakastilauksiin toistaiseksi. Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana varustepaketille 690 €. Tuotteiden ohjevähittäishinta: talvirenkaat kevytmetallivantein 2 816 € + lavan suojapohja 690 €. Kampanja ei koske Hilux GR SPORT -varustetasoa.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot