EUROOPAN ENSIMMÄINEN VAIHTOAUTOJEN MERKKILIIKE TOSIFANEILLE

 

Tule millä tahansa ja lähde uuden veroisella Toyotalla. Se on Lempäälän Toyota Approved -liikkeen ydinajatus. Olemme Euroopan ensimmäinen vain omaa merkkiä myyvä vaihtoautoliike ja haluamme palvella erityisesti Toyota-faneja ja sellaiseksi haluavia. Meiltä saat siis ainoastaan Toyota-vaihtoautoja, mutta otamme vaihdossa merkin kuin merkin.

Asiantuntevat myyjämme auttavat mieluusti sinua löytämään toiveidesi auton. Toyota Approved on astetta parempi, vähän ajettu ja valtuutetun mekaanikon kuntotarkastama vaihtoauto. Autoon sisältyy 12 kuukauden kattava lisäturva, jonka saat jatkumaan jopa 10 vuotta, kun käytät sen valtuutetussa Toyota-huollossa, esimerkiksi meillä Lempäälässä.

Yksi keskeisistä arvoistamme on halu tarjota henkilökohtaisempaa palvelua sinulle, joka ymmärrät hyvän ja haluat ajaa varman päälle. Lempäälässä sinua palvelee kokenut ja mukava henkilökunta, joka tuntee Toyotat läpikotaisin. Olitpa sitten vaihtamassa autoa tai tarvitset merkkihuoltoa, saat parasta Toyota-palvelua Lempäälässä. Poikkeahan kahville ja tutustumaan!

 

Vaihtoautohakuun >>

Toyota Approved Vaihtoautot >>

Toyota Approved Vaihtoautot ja huolto, Lempäälä

Pitkäkurunkuja 6, 37570 Lempäälä