Paras huoltokorjaamo Tampereen seudulla 2020

 

Tutkimuskeskus Origo on toteuttanut Suomessa suurimpien kaupunkien alueella huoltokorjaamotutkimuksia vuosina 2010, 2012, 2014, 2016, 2018 ja 2020. Tampereella tutkimus toteutettiin Tampereen, Lempäälän, Nokian ja Ylöjärven alueella 2900 kyselyn otannalla (1200 ensiomistajaa, 1700 auton käytettynä ostanutta).

Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää miten seudun korjaamot toimivat: Millaiset ovat korjaamoiden puitteet, miten ajanvaraus toimii, minkälainen on työn vastaanotto, miten korjaukset ovat onnistuneet, millainen oli auton luovutus, miten varaosatiedustelut hoituivat ja miten valmiita ollaan suosittelemaan korjaamoa. Lisäksi selvitettiin korjaamon valintaperusteita ja korjauksen kustannuksia.

Kysely koski merkkikorjaamoita ja riippumattomia korjaamoita ja kysely tehtiin kaikkien automerkkien kesken.

Vuonna 2014 Tammer-Auto Elovainio ylsi Tampereen alueen parhaaksi korjaamoksi ja vuonna 2016 parhaaksi osoittautui Tammer-Auton Hatanpään korjaamo, toisena Tammer-Auto Elovainio. Vuonna 2018 Tammer-Auton huollot ottivat jälleen kaksoisvoiton alueemme huoltotutkimuksessa: Ensimmäisenä Tammer-Auto Elovainio ja toisena Tammer-Auton Hatanpään korjaamo. Vuonna 2020 jatkoimme kaksoisvoitolla ja samalla järjestyksellä kuin vuonna 2018. Kaikkien huoltokorjaamojen paremmuusjärjestyksen näet tästä.

Toivotamme niin vanhat, uskolliset asiakkaamme kuin uudetkin asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan Tampereen seudun parhaasta autohuollosta!