Paras huoltokorjaamo Tampereen seudulla

 

Tutkimuskeskus Origo on toteuttanut Suomessa suurimpien kaupunkien alueella huoltokorjaamotutkimuksia vuosina 2010, 2012, 2014, 2016 ja 2018. Tampereella tutkimus toteutettiin Tampereen, Lempäälän, Nokian ja Ylöjärven alueella 2900 kyselyn otannalla (1200 ensiomistajaa, 1700 auton käytettynä ostanutta).

Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää miten seudun korjaamot toimivat: Millaiset ovat korjaamoiden puitteet, miten ajanvaraus toimii, minkälainen on työn vastaanotto, miten korjaukset ovat onnistuneet, millainen oli auton luovutus, miten varaosatiedustelut hoituivat ja miten valmiita ollaan suosittelemaan korjaamoa. Lisäksi selvitettiin korjaamon valintaperusteita ja korjauksen kustannuksia.

Kysely koski merkkikorjaamoita ja riippumattomia korjaamoita ja kysely tehtiin kaikkien automerkkien kesken.

Vuonna 2014 Tammer-Auto Elovainio ylsi Tampereen alueen parhaaksi korjaamoksi ja vuonna 2016 parhaaksi osoittautui Tammer-Auton Hatanpään korjaamo, toisena Tammer-Auto Elovainio. Vuonna 2018 Tammer-Auton huollot ottivat jälleen kaksoisvoiton alueemme huoltotutkimuksessa: Ensimmäisenä Tammer-Auto Elovainio ja toisena Tammer-Auton Hatanpään korjaamo. Merkille pantavaa on myös se, että Toyotalla on kaikista automerkeistä edullisimmat huollot. Lisäksi meillä on alueen paras palvelu.

Toivotamme niin vanhat, uskolliset asiakkaamme kuin uudetkin asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan Tampereen parhaasta autohuollosta!