Arvonnan säännöt 

 

Toyota Tammer-Auto järjestää 25.11.–2.12.2021 arvonnan Toyota Tammer-Auton Facebook-sivulla. Arvontaan osallistutaan arvontapostausta kommentoimalla.

Jaa #muntoyota-kommenttisi viimeistään 2.12.2021 – vastanneiden kesken arvomme 5 kahden lipun pakettia upouudelle Nokia Areenalle. Ottelulippu-voucher oikeuttaa vapaavalintaiselle paikalle yhteen Tapparan liigan runkosarjan tai CHL:n kotiotteluun.

Voitoista ilmoitetaan yksityisviestillä. Voitto on lunastettava vastaamalla yksityisviestiin ja ilmoittamalla yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero) viikon kuluessa. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, palkinto arvotaan uudelleen.

Järjestäjä kerää ja käsittelee yhteystietoja vain voiton toimittamiseksi. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä luovuteta eteenpäin. Kampanjan järjestäjä rajoittaa vastuunsa palkintojen arvoon ja pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä maksaa mahdollisen arpajaisveron. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista.

Facebook- ja Instagram-arvontojen yleiset säännöt

Facebook ja Instagram eivät millään tavalla sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa, eikä kampanja liity millään tavalla itse Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta.